Sunday, December 21, 2008

Air Terjun Tanpa Nama



18,19,20,21 /12/2008 Program Team Building 3 bebudak GMI
Bukit Tamu Batang Kali..

Besa la program..banyak xtvt.. jd Chief Extenal Facilitator ..
penat la jugak.. budak yg dtg half je,,,
(70org) patutnya 140 tapi x pe,, kite run gak la... dah kejakan....huhuh..
Antara xtvt yg buat dieorng sgt penat, tracking than terus buat survival..(jahat rasanya diri ini)
Untuk pengetahuan korang kat cn ada air terjun yg best, n x ramai orang yg tau n sampai..kire membe
ransangkan lah dari segi zahir n batin...bebudak x ramai so aku decide buat basic survival kat air terjun tu..kul 1030 start jalan....sampai kat sana kul 3ptg..agak payah n tinggi gak bukit yg perlu dihadap..tapi x pe keranamu air terjun.........
nie dia benda nya...




tanpa nama terus mengalir deras dari celah bukit


nie dari jauh...

Termenung itu perlu.. Staff gmi yg follow


berehat sambil wait bubudak nie abs masak......

air terjun nie pelik skt..dia terjun n terus sambung kat sungai lain....cantik sgt sebab dia macam ada tirai kat sepanjang dia terjun...kala air terjun lain dia ada batu je,, xda tumbuhan,,,dah sok nak p kechau...harap ada rezeki ...daging yg x dijual di pasar..



nie sambungan sungai ...ada bepuluh sungai kecil yg buat jd gini...
kalo ada rezeki jom kite buat trip p sini..tido dalam 2 malam peh..compom best...k nak gerak dah ..ada yg menarik lagi nanti saya buh...insyallah...





7 3 Chario
9w2ded

4 comments:

kzklub said...

lenkali mst pegi nih..huh

9W2DED said...

ha tau x pe,,,best weh....air sejuk..

prof_jenggo said...

wei...bape minit lagi sampai...5 minit...10 minit...tidakkkkkkk....lagi sejuk air tu lagi susah nak masuk..kan..kan..kan...katakan laaaaaaaaa

9W2DED said...

ehk ehk..weh yg nie nak p x susah...jalan ok ..cuma bukit je truk skt...jenggo ko mampu melakukanya...aku mendoakan dirimu ..huuu .20 minit sampai